DOXBIO ON DEMAND

I ved, hvad ”video on demand” er. Nu får I også ”biograf on demand”. For første gang i Danmark er det muligt selv at oprette filmvisninger i biografen. Vi har udviklet et system, hvor du nu selv kan vælge hvilken film, du vil se og hvornår du vil se den – i biografen.
Du opretter visninger og køber billetter her – sådan her ser det ud:

Det er nemt og minder om de billetsystemer, du kender fra biograferne . Så gå direkte til sagen, eller læs vejledningen herunder.

SÅDAN GØR DU – 3 klik og biografen er din

At købe en billet til et DOXBIO ON DEMAND visning er præcis lige så let som at købe billet til enhver anden biografvisning. Du gør, som du plejer, når du skal købe en biografbillet:

1. Du vælger film
2. Du vælger biograf og visningstidspunkt
3. Du køber billet

Du kan enten oprette din egen visning eller købe billet til visninger, andre har oprettet. De ledige tidspunkter, hvor du kan oprette visninger, er hvide. Hvis en visning allerede er oprettet, er den lilla.

Er du den første, der køber billet til en visning, er det dig, der opretter den, og det er dig, der bestemmer, om der skal være eventindhold eller ej (læs om eventindhold herunder). Herefter er billetsalget åben for andre.

For at en visning bliver til noget, skal der være solgt nok billetter inden en bestemt dato. Og bare rolig: Hvis du køber billet til en visning, der ikke bliver til noget, får du helt automatisk pengene for billetten tilbage igen.

Du kan være med til at få visningen til at blive til noget ved at invitere andre til at købe billetter. Du får nogle links, der gør det nemt for dig at dele visningen med dine venner eller andre, du tænker, gerne vil se filmen.

EVENTINDHOLD

Hvis der er mulighed for at tilvælge noget eventindhold vil det fremgå, ligesom det også fremgår, hvis det koster ekstra at tilvælge indholdet.

Du har også mulighed for selv at tilføje eventindhold til de visninger, du opretter. Hvis du ønsker det, klikker du på den lilla knap. Det åbner en mail til os, hvor du beskriver, hvad du ønsker at tilføje til visningen. Hvis vi vurderer, at indholdet også er relevant for andre, får du bekræftelse inden for to arbejdsdage.

DOXBIO sker med støtte fra bl.a.
enda
30