Om DOXBIO

Velkommen til 6 film tættere på virkeligheden

DOXBIO præsenterer hvert år et program med 6 dokumentarfilm, som kan ses i biografer landet over. DOXBIO er 4. oktober 2017 blevet suppleret med DOXBIO ON DEMAND, der gør det muligt for publikum selv at oprette visninger i biografen. Læs mere her.

Til hver af filmenes premierer bestræber vi os på at give publikum en ekstra oplevelse. Det kan tage form af debatter, kunstnerinterviews, musikevents, en smagsoplevelse el. lign. Det kan også være i form af en stor landsdækkende live-transmission. Se eksempler her.

Formålet med DOXBIO er at bringe dokumentarfilmen ud i de danske biografer, ikke bare i de større byer, men i hele landet. Derfor vil du også kunne finde en biograf, der viser DOXBIO-film i alle landsdele i Danmark.

Det kræver ikke medlemskab at se DOXBIO-film, billetterne købes på vanlig vis i de enkelte biografer. Men medlemskab er muligt og kan købes her. Medlemmer får 20 % rabat på biografbilletten.

Filmene vises i et netværk af 40-50 biografer, der er fast tilknyttet DOXBIO. Nogle biografer viser kun filmen én gang som en event, i andre biografer fortsætter filmen i biografernes program. Under fanebladet “Biografer” kan du se, hvornår din lokale biograf viser næste DOXBIO-film.

Hold dig løbende opdateret ved at ’like’  vores Facebook side.

KONTAKT DOXBIO

Nina Nørgaard Jensen
nina.nj@doxbio.dk
6165 4947

Maja Buur Bækgaard
majab@doxbio.dk
2065 0510

PRIVATLIVSPOLITIK
Hvordan bruger og opbevarer DOXBIO dine persondata?
De data, DOXBIO modtager i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev samt køb af gavekort, bliver kun benyttet til internt brug. Vi videregiver ikke oplysningerne til en tredjepart. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. Læs mere her.

DOXBIO sker med støtte fra bl.a.
enda
30