The Visit – An Alien Encounter
2. september 2015

KØB BILLET HER

Filmen dokumenterer menneskets første møde med intelligent liv fra rummet – et møde, der endnu ikke har fundet sted.

Siden opfindelsen af radiokommunikation har mennesket sendt signaler ud i rummet for at gøre andre civilisationer opmærksomme på vores eksistens. Med eksklusiv adgang til FN’s kontor for ”Anliggender vedrørende det ydre rum” og til militærstrateger og eksperter fra verdens førende rumforskningscentre udforsker filmen det første møde med en besøgende fra rummet. Konfrontationen mellem os og det ’fremmede’ begynder med de enkle spørgsmål: Hvorfor er I her? Hvordan tænker I? Hvad ser I i mennesket, som vi ikke ser i os selv?

Filmen er en rejse ud over et jordisk perspektiv, som løfter sløret for menneskets frygt, håb og ritualer, og tvinger os til at konfrontere – ikke blot de fremmede livsformer – men i høj grad også vort eget selvbillede.

På premiereaftenen live transmitterer vi filmen fra en bunker et hemmeligt sted i Danmark. Mads Brügger er vært for filmeventen og befinder sig i bunkeren sammen med filmens instruktør Michael Madsen. De samler publikum fra hele verden i en fælles forberedelse på at tage imod rumvæsener og skyper blandt andet med den netop opsendte astronaut Andreas Mogensen – den første dansker i rummet.

“The Visit dares to go where no sci-fi film has gone before” 
Huffington Post

Instruktør: Michael Madsen
Producent: Magic Hour Films
Land: Danmark, 2015
Længde: 83 minutter
Sprog: Engelsk med danske undertekster
Originaltitel: The Visit

Om instruktøren(-erne)
Michael Madsen (født Danmark, 1971)

Michael Madsen har modtaget adskillige internationale priser og hans film inkluderer INTO ETERNITY (2010), TO DAMASCUS – A FILM ON INTERPRETATION (2005) og HALDEN PRISON (3D) (2014). Michael Madsen har stået bag flere af Københavns mest fornyende kunstprojekter. Er gæstelærer ved danske og internationale kultur- og uddannelsesinstitutioner bl.a. med ‘Workshop For Individuals With Absolutely No Idea For A Film’.

 

 

 

 

 

 

 

DOXBIO Live

Michael Madsen

Instruktør

Chris Welch

Professor i Space Engineering, International Space University

Michael Linden-Vørnle

 Astrofysiker

Mads Brügger

enda
30