Lej En Familie A/S
22. august 2012

Den usædvanlige historie om at udleje falske familiemedlemmer og venner til sine klienter

Ryuichi er direktør for det japanske firma “I want to cheer you up Ltd”. Et firma, der udlejer, familie, venner, kolleger eller andet, for at hjælpe folk med at dække over hemmeligheder og få tilværelsen til at se normal ud.

Hvor Ryuichi blot dækker over sine klienters hemmeligheder et par timer af gangen, dækker han selv over en enkelt hemmelighed døgnet rundt.

På overfladen har Ryuichi et ordinært familieliv. Han er 44 år, gift og far til to drenge, og har et helt almindeligt 9-17 job.
Ryuchi føler sig imidlertid mest lykkelig, når han er på arbejde som en andens familiemedlem. Men hans egen familie kender ikke til hans firma, og således lever han faktisk selv et dobbeltliv. Når han er på arbejde som en anden, er han den mand han i virkeligheden ønsker at være.

Vil det lykkes Ryuchi at bevare sin hemmelighed eller vil han finde ud af, at han først rigtigt kan hjælpe andre, når han har hjulpet sig selv og afsløret sit hemmelige dobbeltliv for famlien?

 

Produktion: Plus Pictures
Land: Danmark 2012
Længde: 80 minutter
Sprog: Japansk. Danske tekster

 

Om instruktøren(-erne)
Kaspar Astrup Schröder (født Danmark, 1979)
Kaspar Astrup Schröder debuterede som instruktør i 2009 med filmen
“Opfindelsen af Dr.Nakamats” og har siden lavet flere dokumentarfilm i spillefilm længde blandt andet ”Lej en familie A/S”, som havde premiere i DOXBIO i 2012 og vandt Golden Eye prisen i 2013 for Bedste International Dokumentar. I 2014 etablerede Kaspar Astrup Schröder sammen med kolleger produktionsselskabet Good Company Pictures.
enda
30