GINA JAQUELINE – MIDT I EN DRØM
24. oktober 2018

En film om en ung kvindes møde med en kærlighed, hun aldrig før har oplevet.

DR3-serien “Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling” var et kæmpe hit og hvert afsnit blev set af mere end 300.000 danskere. Nu har instruktøren bag serien lavet en film om Gina, som både fortæller det næste kapitel i hendes liv og kommer et spadestik dybere.

Gina Jaqueline er 26 år, da hun siger ja til at medvirke i dokumentarserien. Hendes liv er særligt interessant, fordi hun dater på en helt speciel måde; Hun sugardater rige -og ofte ældre – mænd, som til gengæld for hendes selskab giver hende det luksuriøse liv, hun drømmer om. Men samtidig med at tv-serien bliver til, bliver Gina mod al forventning forelsket i sin ene sugardaddy. Filmen GINA JAQUELINE – MIDT I EN DRØM følger Gina gennem to år – før, under og efter hun bliver kendt som sugardater og må kæmpe med og for kærligheden.

Den 24. oktober vises filmen med efterfølgende live transmitteret interview med Gina, hvor publikum også kan stille spørgsmål.

Instruktør: Sofie Lange Jørgensen
Producent: Pineapple Entertainment
Land: Danmark
Længde: 1 time og 10 min.
Sprog: Dansk

Om instruktøren(-erne)
Sofie Lange Jørgensen (født Danmark, 1988)

Sofie Lange Jørgensen blev uddannet tv- og medietilrettelægger i 2013 på DMJX i København. Hun står bag DR3-serien om Gina, som er forløber for filmen GINA JAQUELINE – MIDT I EN DRØM.  Sofie har altid været fascineret af unge kvinder der “larmer” og er en anelse for meget, dem der tør stikke ud. Tv-serien GINA – EN SUGARDATERS FORTÆLLING vandt i 2017 prisen for “Årets Reportageserie” på Copenhagen TV Festival.

DOXBIO Live
enda
30