FÆDRE OG SØNNER
6. juni 2018

FÆDRE OG SØNNER kan streames online her.

Hvorfor ikke gøre livet til et eventyr?

Michael og hans far, den gamle hofmarskal Søren Haslund-Christensen, er på loftet for at finde skjulte skatte fra fortiden. Bedstefar Henning var berømt opdagelsesrejsende og kulturarvsindsamler blandt mongolske stammer og Michael har hørt rygter om, at Henning levede et hemmeligt dobbeltliv som britisk agent og våbensmugler. Nu vil han finde ud af, om det er sandt. Han vil også gerne have tid sammen med sin far, for Sørens helbred skranter og tiden er knap.

Han får lokket sin far med på eventyr – som de har været så mange gange tidligere i deres liv – på en rejse i farfarens fodspor tilbage i tiden til en historie om kærlighed og afsavn og et storslået spionkomplot, der involverer både farfar Henning og mægtige imperiers kamp om verdensherredømmet.

Instruktør: Andreas Dalsgaard
Producent: Haslund Film
Land: Danmark
Længde: 1 time og 30 min.
Sprog: Dansk

Om instruktøren(-erne)
Andreas Dalsgaard (født Danmark, 1980)

Andreas Dalsgaard er uddannet i antropologi fra Aarhus Universitet og Université Denis Diderot Paris og som filminstruktør ved Den Danske Filmskole. Han har instrueret en række prisvindende film, senest THE WAR SHOW, som vandt Venice Days, Dragon Award og Bodilprisen. Øvrige værker inkluderer LIFE IS SACRED (2014), ON/OFF (2015), TRAVELING WITH MR. T. (2012), THE HUMAN SCALE (2012), BOGOTA CHANGE (2009), KØBENHAVN (2009) og AFGHAN MUSCLES (2006). Hans arbejdsmetode er fæstnet i antropologien ved sin kombination af deltagende observation, dybdegående research og legesyg fortællelyst.

enda
30