DOXBIO ON DEMAND
4. oktober 2017

DOXBIO ON DEMAND – nu er biografen din

Nu er det for første gang i Danmark muligt selv at oprette filmvisninger i biografen. Du går i gang her på forsiden af doxbio.dk – tre klik, så er biografen din.

Når vi går i biografen, gør vi det som regel, fordi vi har lyst til at dele vores filmoplevelse med andre. Det er nemt at se film hjemmefra fra sofaen eller computeren, men det sjovere at gå i biografen. Dette efterår lancerer vi et nyt initiativ, der gør det både nemmere og endnu sjovere at se dokumentarfilm i biografen. DOXBIO ON DEMAND, kalder vi det med undertitlen ”biografen er din”.

I ved, hvad ”video on demand” er, nu får I også ”biograf on demand”. Vi har udviklet et system, hvor du nu selv kan vælge den film, du vil se og hvornår du vil se den – i biografen. Så var du ikke lige first-mover, har du nu mulighed for at få en biografoplevelse med de dokumentarfilm, du missede i første omgang.

Systemet gør det muligt at oprette egne biografvisninger og nemt at invitere venner og andre, du deler interesse med. For at styrke fællesskabsoplevelsen omkring visningerne har vi gjort det muligt at tilvælge og oprette eventindhold.

Vi skyder DOXBIO ON DEMAND af sted med 20 dokumentarfilm at vælge imellem, som er film, vi tidligere har vist i DOXBIO plus tre premierefilm: A MODERN MAN, MICHELIN STARS og HOBBYHORSE REVOLUTION. Der vil løbende blive tilføjet flere film.

Vi håber, I vil tage godt imod og glæder os til at se, hvad I finder på!

Katrina Schelin
Distributionschef, DOXBIO

enda
30