A MODERN MAN
4. oktober 2017

Fører vores evige søgen efter succes og perfektionisme os tættere på lykken? I Eva Mulvads nye dokumentarfilm portrætterer hun den unge fremtrædende violinist, Charlie Siem. Han har alt: succes som klassisk musiker og en stjernestatus som international fotomodel. Det virker som det perfekte liv. Men bag det glamourøse ydre møder vi et menneske, som forsøger at navigere i de mange valgmuligheder. Hvordan bliver man den ultimative version af sig selv? Og hvornår er det, man har opnået godt nok?

Filmen er et tidstypisk portræt af det 21. århundredes moderne menneske. En eksistentiel rejse ind i en verden af forventninger og valg. En historie om os – de frie og rige – som ser ud til at have det hele, men som altid er på jagt efter mere.

Filmen kan bookes gennem DOXBIO ON DEMAND, hvor det på nogle datoer er muligt at tilvælge eventindhold i form af instruktør Eva Mulvad og sociolog Emilia van Hauen, der inviterer publikum med til en talk om livets mening og om de psykologiske udfordringer, som præger os i vores samtid. Skaber vores ambitioner et succestyranni? Og er forventningen om perfektion med til at gøre os ensomme?

Instruktør: Eva Mulvad
Producent: Danish Documentary
Land: Danmark
Længde: 1 time og 25 min.
Sprog: Engelsk med danske undertekster

Om instruktøren(-erne)
Eva Mulvad (født Danmark, 1972)

Den prisvindende instruktør, Eva Mulvad, er uddannet på Den Danske Filmskole i 2001. Hun har lavet dokumentarfilm for TV siden 1997 og har blandt andet vundet en af verdens mest prestigefyldte dokumentarfilmpriser, ‘Silver Wolf Award’ på IDFA i Amsterdam og ‘World Cinema Jury Prize’ på Sundance Filmfestival for filmen ‘Enemies of Happiness’.

enda
30