DOXBIO Event
Monalisa Story
21. september 2016

Monalisa Story – det stof drømme er gjort af

‘Jeg blev født skæv,’ fortæller Monalisa, hvis mor var narkoman. Monalisa er nu selv mor og narkoman, selvom det var det sidste, hun drømte om. Hun forelsker sig inderligt i Frederik og begynder at tro på, at der er en fremtid – selv for hende. Dokumentarfilmen Monalisa Story fortæller over 8 år Monalisas historie, hvor hun kæmper sig ud af heroinmisbruget og tilbage til livet. Gennem forsigtig nysgerrighed og med respekt for Monalisas værdighed er filmen med helt tæt i både op- og nedture.
Monalisa Story er både et enkelt menneskes livshistorie og et filmdokument fra en virkelighed, mange lever i og endnu flere lukker øjnene for.

Titel: Monalisa Story
Premieredato: 21. september 2016
Distributør: DOXBIO
Instruktør: Jessica Nettelbladt
Land: Sverige
Længde: 1 time og 30 min.
Sprog: Svensk med danske tekster

Premiere den 21. september kl. 19:00 på biblioteker landet over.
Efter filmen vil der være livetransmitteret debat med blandt andet instruktør Jessica Nettelbladt samt førende eksperter indenfor misbrugsområdet. Det vil her være muligt at sende spørgsmål til debattørerne på sms.

 

OM INSTRUKTØREN

Jessica Nettelbladt har i over et årti belyst sociale og eksistentielle spørgsmål i stærke dokumentarfilm, hvor emner som hjemløshed VÄGEN TILL PÄRLEPORTEN (2005) og anoreksi i MITT HELVEDE (2009) bliver behandlet med værdighed og et særligt talent for den personlige fortælling. Blandt tidligere værker tæller også den musikalske I AM MY OWN DOLLY PARTON (2011), som høstede stor international anerkendelse.

 

Følgende biblioteker viser Monalisa Story med efterfølgende livetransmitteret debat, og billetter bestilles direkte hos visningsstederne:

Frederikshavn Bibliotek
Bibliografen – Bibliotek og biograf i Bagsværd
Gilleleje Bibliotek
Guldborgsund Hovedbibliotek
Ikast-Brande Bibliotek
Lemvig Bibliotek
Stadsbiblioteket i Lyngby
Randers Bibliotek
Århus Hovedbiblioteket – Dokk1
Københavns Hovedbibliotek
Horsens Bibliotek
Tårnby Hovedbibliotek
Solrød Bibliotek
Greve Bibliotek
Kulturrummet i Thisted

 

Plakat, billeder og pressemateriale kan downloades her

 

DOXBIO sker med støtte fra bl.a.
enda
30