Ledige stillinger

DOXBIO søger praktikanter
Vil du arbejde med kommunikation, kampagner, dokumentarfilm og projektledelse indenfor markedsføring og event – så kom og prøv kræfter med dit fag hos os og vær med til at bringe folk og film sammen!

DOXBIO er Danmarks landsdækkende biografklub for dokumentarfilm. Hvert år viser vi 6-8 udvalgte film i ca. 45 biografer over hele landet og står fx bag lanceringen af; SÅ MEGET GODT I VENTE, VENUS – LET´S TALK ABOUT SEX og SILVANA.

Vi søger praktikanter, der ønsker at arbejde med lancering af dokumentarfilm og tilbyder et velfunderet praktikforløb, hvor du bliver en vigtig del af kontoret og få indsigt i filmverdenen og arbejdet med kommunikation i praksis.

Vi lægger vægt på, at du er kontaktstærk, initiativrig og at du formår at drive en arbejdsopgave selvstændigt. Du vil naturligvis altid kunne støtte dig til dine kolleger undervejs i processen, men det er vigtigt, at du kan tage ejerskab på en opgave og følge den til dørs. Der er meget logistik i planlægningen af en filmkampagne, så du skal heller ikke være bange for at løfte hist og her.

Du bliver tilknyttet en praktikvejleder, som følger dig under dit praktikforløb og sikrer, at du bliver fagligt udfordret. Vores indstilling er imidlertid også, at det er op til dig selv at skabe en indholdsrig arbejdsdag, hvor du beviser, hvad du formår på det personlige og faglige plan.

Opgaverne på en almindelig arbejdsdag hos os kan være:

  • Tilrettelægge indhold for vores web og sociale medier
  • Tilrettelægge og gennemføre mindre events i forbindelse med vores kampagner og film
  • Lave outreach på de enkelte film til relevante målgrupper og interessenter
  • Udvikle og gennemføre samarbejder (eventindhold, cross promotion, konkurrencer, spons mv.)
  • Formulere tilbud til skoler, biblioteker mv.
  • Teknisk bearbejdelse af billeder, videomateriale, optagelse og redigering af videoindhold til nyhedsbreve, sociale medier mv.
  • Deltage i udviklingsarbejde på vores film og kampagner
  • Premiereafvikling
  • Praktiske opgaver fx plakatdistribution

Det praktiske: Opstart af praktikken er optimalt set til august, men vi har løbende optag af praktikanter, så det kan også være før/senere. Det er fuldtid, ulønnet og varer 3-6 måneder. Praktikken må gerne være meritgivende til en igangværende uddannelse, men dette er ikke et krav. Det er muligt at tilpasse arbejdsdagene afhængigt at øvrige forpligtelser. Tidligere praktikanter kommer fra bl.a. kommunikation, markedsføringsøkonomi, marketing, film- og medievidenskab. Vi har ingen præferencer, så længe du har interessen!

Send din ansøgning snarest muligt til info@doxbio.dk, da vi afholder samtaler løbende.

DOXBIO har til huse i arbejdsfællesskabet Fonden De Københavnske Filmfestivaler, der holder til på Tagensvej sammen med organisationerne CPH:PIX, CPH:DOX og Buster.

Vi glæder os til at høre fra dig!

DOXBIO sker med støtte fra bl.a.
enda