Medlemskab

Medlemskabet er personligt og er gyldigt et år frem fra købsdato. Køb medlemskort herunder.

Medlemskortet koster 50 kr. og giver 20 % rabat i biografen til alle DOXBIO-film. Kortet giver rabat på 2 stk. billetter per film, så du kan tage din ven, din mor, eller din kæreste med til gode dokumentarfilmoplevelser.

Du bestiller dine billetter på vanlig vis. Når du afhenter dem, skal du huske at medbringe dit medlemskort til fremvisning for at opnå rabatten. (Indtil du modtager dit kort, medbringer du din kvittering).

Hver anden uge modtager du en nyhedsmail fra os, hvor der vil være nyt om de film og events, du kan opnå rabat til.

OBS. DOXBIO medlemskortet hostes af ebillet. Du skal være opmærksom på, at hvis du har et ebillet kort i forvejen, så bliver det skiftet ud med et DOXBIO kort. Alle dine andre ebillet-medlemskaber flytter med over på det nye DOXBIO kort.

TILBUD OM GRATIS MEDLEMSKAB TIL DOXBIO, HVIS DU ER ABONNENT PÅ INFORMATION
I samarbejde med vores mediepartner Information, tilbyder vi i en periode abonnementer på Information et års gratis medlemskab af DOXBIO. For at tage imod tilbuddet skal du sende en mail til medlem@doxbio.dk med oplysninger om dit fulde navn, postadresse, mailadresse og abonnementsnummer (begrænset antal, først-til-mølle).

TILBUD OM GRATIS MEDLEMSKAB TIL DOXBIO, HVIS DU ER MEDLEM AF FAGLIGE SENIORER
I en periode tilbyder vi medlemmer af Faglige Seniorer et års gratis medlemskab af DOXBIO. For at tage imod tilbuddet skal du sende en mail til medlem@doxbio.dk med oplysninger om dit fulde navn, postadresse, mailadresse og abonnementsnummer (begrænset antal, først-til-mølle).

RABAT PÅ CPH:DOX-VISNINGER 2018
I anledning af CPH:DOX festivalen den 15.-25. marts 2018, får medlemmer 20 % rabat på 2 stk. billetter pr. (ordinære) visning i Grand og Empire. Ved fremvisning af DOXBIO kort. God fornøjelse. Se CPHDOX-programmet her.

Medlemskab
DOXBIO sker med støtte fra bl.a.
enda